
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1/2 čínského zelí
- 1/2 ledového salátu
- 5 rajčat
- svazek ředkviček
- olej
- balsamikový ocet
- sůl
- cukr
- pepř
- 1 větší kuřecí prso
- Opečené krutony
Postup přípravy receptu
-
Čínské zelí a ledový salát nakrouháme na kráječi nahrubo. Rajské a ředkvičky nakrájíme na osminky (případně menší díly), osolíme, opepříme a dochutíme octem, cukrem a olejem.
-
Na pánvi na nepatrném množství oleje orestujeme malé kousky kuřecího masa, které ochutíme oblíbeným kořením (zlaté kuře, gyros).
-
Kostičky staršího chleba opečeme nasucho v troubě a pokapeme trochou magi nebo sojové omáčky. Zeleninový salát promícháme s kousky kuřete a na talíři posypeme opečenými chlebovými krutony.
Kuchařka: Kroupovka