
- reklama -
Suroviny
- 1 naporcovaný nejlépe vyfiletovaný kapr
- 1/2 kg brambor
- 2 vejce
- sůl
- drcený kmín
- citrón
- olivový olej
- hrst nastrouhaného tvrdého sýra
- hrst medvědího česneku
Postup přípravy receptu
-
Uvaříme brambory.
-
Zapékací talíř vymažeme olivovým olejem, dáme na něj nakrájené, uvařené brambory.Na brambory dáme nakrájená natvrdo vařená vejce. Posolíme,pokmínujeme a posypeme nastrouhaným sýrem.
-
Na brambory dáme posoleného kapra – kůži nakrojíme a do otvorů dáme plátky citrónu.
-
Posypeme vše nakrájeným medvědím česnekem, pokapeme olivovým olejem a pečeme v předehřáté troubě zhruba 1/2 hodiny.
Kuchařka: hanahcotton