
- reklama -
Suroviny
    
- 4 větší podkovy z lososa
- 2 cm strouhaného čerstvého zázvoru
- 2 PL olivového oleje
- 2 ČL sójové omáčky
- 1 PL kečupu
- 1 ČL citrónové šťávy
- několik kapek tabasca
- 2 dcl bílého vína
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
- 
Ve větší míse smícháme víno, olivový olej, sójovou omáčku, zázvor, kečup, citrónovou šťávu, tabasco, osolíme a opepříme. 
- 
Do této marinády vložíme podkovy z omytého a osušeného lososa. Necháme vše stát několik hodin v lednici. 
- 
Grilujeme za stálého obracení po obou stranách celkem cca 15 minut. Během úpravy potíráme ještě marinádou. Podáváme s opečeným bramborem. 
            Kuchařka: varilamyskakasicku
        
