
- reklama -
Suroviny
kolik chcete
- Kokosová hmota:
- 250 g moučkového cukru
- 100 g jemně mletého kokosu
- 70 g másla
- 2 lžíce rumu
- Poleva:
- 180 g ztuženého pokrmového tuku (nejlépe kokosového)
- 100 g moučkového cukru
- 70 g kakaa (je také možné použít hotovou čokoládovou polevu)
Postup přípravy receptu
-
Z cukru, kokosu, másla a rumu dobře vymícháme jemnou kokosovou hmotu. Tu vtlačíme do vnitřního plastového plata z bomboniéry
-
nebo kolekce a zalejeme čokoládovou polevou.
-
Přechovávame v lednici.
Hmotu můžeme vtlačit také do jednotlivých oddílů plastové přenosky na vajíčka. V tom případě dáme na dno lentilku nebo lískový oříšek a teprve na ně vmáčkneme kokosovou hmotu a zalejeme polevou.
Poznámka od kuchařky
Nemusíte tam dávat ani lentilku a ani oříšek.
Kuchařka: logona11