
- reklama -
Suroviny
podle hladu a chuti strávníků
- 9 paliček kuřecích nožek
- 1 velká mladá cibule i s částí natě
- 3 stroužky česneku
- hrst nakrájených barevných paprik
- hrst nakrájených rajčat
- 1/4 kostky másla
- koření „Tajemná Bombay“ od Kotányi
- voda na podlití
Postup přípravy receptu
-
Maso dáme do pekáčku, posypeme kořením (já dala půl sáčku), přidáme zeleninu, máslo a podlijeme.
-
Necháme péct pod pokličkou, ke konci bez.
-
Maso vyjmeme, výpek zredukujeme, zelenina nám šťávu zahustí. Podáváme s bramborem nebo s rýží.
Poznámka od kuchařky
Maso i sos mají zajímavou chuť. Ve směsi je mmj. kardamom, koriandr, zázvor, skořice a hřebíček
Kuchařka: mimosa









