
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 200 g žampionů
- lžíce olivového oleje
- 2 malé lžičky pesta z mědvědího česneku
- kmín
Postup přípravy receptu
-
Na pánev dáme olivový olej, když se zahřeje přidáme 2 lžičky pesta z medvědího česneku (mám ho od Moniky K.), necháme rozvonět, přidáme žampiony pokrájené na plátky a zasypeme kmínem.
-
Nejprve restujeme, pak přikryjeme pokličkou a podusíme. Vše trvá chvilku. Podáváme s bramborem a plátkem krůtího nebo kuřecího masa a nebo s rybičkou, tak jako já dnes dělala lososa. K tomu jsem podávala salátek z rajčat a balkánského sýra, sypaného bazalkou.
Poznámka od kuchařky
tento recept byl v nárazové dietě, kterou se snažím dodržovat
Kuchařka: Severinka