Žabí stehýnka

155
- reklama -

Suroviny

Na jednu porci:
4 ks žabích stehýnek
1 šalotka
2 stroužky česneku
kousek másla
50 ml suchého bílého vína
zelená petrželka
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Stehýnka omyjeme, osušíme a osolíme. Opečeme je na másle, přidáme na jemno nakrájenou šalotku a necháme zesklovatět.


    Zobrazit celý recept

  2. Pak vložíme také na jemno posekaný česnek, orestujeme a podlijeme bílým vínem. Necháme zredukovat a vsypeme petrželku. Promícháme a servírujeme. Celé by to nemělo trvat více jak deset minut.

Poznámka od kuchařky

Žabí maso je velmi jemné, chuťově mně připomínající kombinaci kuřecího masa a krevet.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/