
- reklama -
Suroviny
- krůtí stehno (horní)
- pečená rajčata
- 1 Hermelín
- 100 g šunky
- 4 stroužky česneku
- pepř
- sůl
- Na obalení:
- hladká mouka
- 2 vejce
- strouhanka
- olej na smažení
- fólie
Postup přípravy receptu
-
Krůtí stehno vykostíme, kůži ořežeme. Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem. Řízky naskládáme na sebe, zabalíme do fólie a dáme do druhého dne do lednice.
-
Řízky rozložíme, poklademe šunkou, pečenými rajčátky, plátky Hermelínu. Přeložíme a obalíme v trojobalu.
-
Smažíme pozvolna na oleji, dáme osušit na ubrousek a můžeme podávat, třeba s bramborovým salátem.
Poznámka od kuchařky
Pečená rajčata:http://www.toprecepty.cz/recept/13809-pecena-rajca…
Kuchařka: nofrona