
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 300 g mletého hovězího masa
- 500 g krájených rajčat z konzervy
- 90 g rajčatového protlaku
- špagety
- sýr parmezán
- 2 cibule
- 2 stroužky česneku
- mletá paprika
- bazalka
- tymián
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Na oleji osmahneme na jemno nakrájenou cibuli a česnek, poté přidáme hovězí maso.
-
Za občasného míchání restujeme maso 8-10 minut.
-
Přidáme krájená rajčata a protlak a dochutíme solí, pepřem a paprikou.
-
Přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme 15 minut.
-
Dle chuti můžeme přidat tymián a bazalku.
-
Připravené špagety zalijeme omáčkou a posypeme parmezánem.
Kuchař: Nikolka.