
- reklama -
Suroviny
3-4 porce
- 400 g vepřového masa (kostky)
- 3 střední cibule (možno i více, dle vašeho zvyku)
- koření (dle chuti, používám cokoliv, na co mám chuť a je po ruce, třeba Grilovací, Texas…)
- olej
- jíška
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na oleji, na cibuli dáme okořeněné maso a necháme ze všech stran zatáhnout.
-
Poté zalijeme vodou, až je zcela potopené, klidně i více, dle toho, kolik chcete ve výsledku omáčky. Já zalévám vařící vodou z konvice, je to rychlejší.
-
Hrnec zakryjeme poklicí a necháme dusit doměkka.
-
Na závěr dle potřeby dosolíme či dochutíme a zahustíme jíškou.
Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Kuchařka: dragonniese









