Studená ovocná polévka

56
- reklama -

Suroviny
2 porce

2 meruňky
2 jablka
2 banány
300 g jogurtu s lesním ovocem
miska ostružin
3 lžíce cukru
lžička citronové šťávy
60 ml hruškového džusu
60 ml jahodového džusu

Postup přípravy receptu

  1. Jablka bez slupky nastrouháme nebo na drobno nakrájíme.


    Zobrazit celý recept

  2. Banán nakrájíme na větší kolečka, a meruňky rozčtvrtíme.

  3. Ovoce dáme do mixéru, přidáme džusy, cukr a citronovou šťávu.

  4. Promixujeme a postupně přidáme jogurt. Podáváme vychlazené.

Poznámka od kuchařky

Příchuť džusů lze zaměnit podle chuti každého. Kdo nemá po ruce džus, vystačí silný ovocný čaj v menším množství.