
- reklama -
Suroviny
- 1 pečenáč v oleji
- 2 korunní sardinky i s cibulí a octovým nálevem
- Cca 2 střiky Mexické hořčice v tubě (asi 2 cm)
- Cca 2 střiky Křenu s majonézou v tubě (asi 2 cm)
- 1 červená kapie
- Na česnekové krutony:
- Chléb (množství dle požadovaných porcí)
- 2-4 stroužky česneku (dle chuti
- Máslo na pánev
Postup přípravy receptu
-
Pečenáče a sardinky nakrájíme na kousky. Očištěnou papriku také na malá sousta. Ochutíme hořčicí a křenem, dobře promícháme, ještě dochutíme dle sebe a necháme odležet.
-
Česnekové krutonky:
Chléb nakrájíme na kostky nebo vykrájíme tvary.
-
V pánvi rozpustíme máslo, osmažíme česnek, který posléze vyndáme.
-
Opečeme chléb a podáváme se salátem.
Kuchařka: spagetka









