Rýžové noky – přílohové

192
- reklama -

Suroviny

400 g uvařené rýže (nebo 150 g rýže)
2 vejce
hladká mouka
pepř
sůl
pažitka
petrželka

Postup přípravy receptu

  1. K uvařené rýži vyklepneme vejce, promícháme a pak přidáme tolik mouky, aby vzniklo hustší těsto, ze kterého půjdou lžícemi dobře dělat noky. Osolíme, opepříme a přihodíme krájenou pažitku. Noky vaříme asi 5 minut v osolené vodě.

Poznámka od kuchařky

Jak vyčistit ledničku? 😀

Zdroj, upraveno: http://www.labuznik.cz/recept/peceny-losos-s-houbo…

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…