- reklama -
Suroviny
4 porce
- vepřová kotleta bez kosti
- 1 červená paprika
- 1 zelená paprika
- 1 žlutá paprika
- 2 cibule
- 2 stroužky česneku
- olej
- sůl
- pepř
- koření a další ingredience (viz foto)
Postup přípravy receptu
-
Maso omyju, osuším, naklepu, nakrájím na nudličky a vložím do rozpáleného oleje a opékám do vysmahnutí.
-
Já osobně teprve solím a přidávám koření než maso vyjmu do jiné nádoby a na zbylém oleji orestuji na nudličky nakrájenou veškerou zeleninu.
-
Podleju vodou, posolím a dusím do poloměkka.
-
Přidám sojovou omáčku a worcestr, podle potřeby dochutím a vložím do zeleniny maso, podleju a zahustím tmavou jíškou do potřebné hustoty, krátce prohřeji a podávám z hranolky a tatarkou.
Poznámka od kuchařky
Jen tak pro zajímavost: náklady na jednu porci je cca 25 Kč (1 €)
Kuchař: pavelk