
- reklama -
Suroviny
- 1/2 kg zadního hovězího masa
- 2 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce octa
- 1/4 lžičky strouhaného muškátového oříšku
- sůl
- pepř
- 1 dl vývaru
- cibuli
- olej
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, promícháme vidličkou a utřeme do něj směs ze sojové omáčky, muškátového oříšku, soli a pepře. Necháme 1 hodinu „odpočinout“. Šťávu uschováme.
-
Rozpálíme olej a maso po obou stranách dohněda opečeme. Podlijeme marinádou a doměkka dusíme.
-
Na talíři maso polijeme šťávou s pečení a posypeme osmaženou cibulí nakrájenou na kolečka. Podáváme s rýží.
Kuchař: toprecepty.cz
- reklama -