Kyšková buchta s broskvema

55
- reklama -

Suroviny
12 porcí

2,5 hrnku polohrubé mouky
1 hrnek cukru moučka
1/2 hrnku oleje
1/2 sáčku prášku do pečiva
1-2 hrnku kyšky
2 vejce
ovoce (nejlépe broskve)
Na posypku:
polohrubá mouka
cukr moučka
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Do velké mísy vylijeme kyšku a přidáme vejce.


    Zobrazit celý recept

  2. Po rozmíchání přidáme cukr a opět rozmícháme.

  3. Dále přisypte mouku (raději prosetou) s práškem do pečiva a olej.

  4. Vše promícháme a vylijeme na promazaný plech.

  5. Rovnoměrně klademe nakrájené ovoce (broskve).

  6. A nakonec posypeme udělanou posypkou a dáme péct v předehřáté troubě na 180°C.

Poznámka od kuchařky

Fotku přidáme později. A dobrou chuť 🙂