
- reklama -
Suroviny
- 10 rohlíků
- 1 menší květák
- 2 klobásy
- 2 dl mléka
- 4 vejce
- sůl
- mleté bílé koření
Postup přípravy receptu
-
Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme skoro do mäkka. Scedíme.
-
Rohlíky nakrájame na plátky, klobásu na kocôčky.
-
Do vymazaného pekáča uložíme vrstvu rohlíkov, navrstvíme karfiol, posypeme klobásou, zakryjeme vrstvou rohlíkov.
-
V mlieku rozhabarkujeme vajcia so soľou a korením a zalejeme rohlíky.
-
V rúre pri strednej teplote pečieme asi 40 minút. Podávame teplé so šalátom.
Poznámka od kuchařky
Môžeme vylepšiť o strúhaný syr, ktorý zamiešame do mlieka.
Kuchařka: tejaja









