Domácí hamburgery II.

62
- reklama -

Suroviny
6 kousků

AMERICKÉ BULKY:
500 g polohrubé mouky
3 lžičky sušeného droždí
240 ml vlažného mléka
2 vejce
6 lžic rozpuštěného másla
3 lžičky cukru
1 lžička soli
sezam
kmín ( to je na vás)
mléko na potření
Náplň:
500 g mletého masa
200 g eidamu
4 vejce
kečup
1 cibule
1 chilli paprička
chilli koření
sůl
pepř
bazalka
oregano
dát si do burgrů může každýco chce podle chuti :))

Postup přípravy receptu

  1. Bulky: Do mísy dáme všechny suroviny a zaděláme hladké těsto. To si rozdělíme na 6 kousků, uděláme bochánky a necháme kynout na plechu vyloženém pečícím papírem.


    Zobrazit celý recept

  2. Po vykynutí pečeme 8-15 min. ( dokud nezezlátnou) na 200°C. Necháme vychladnout.

  3. Po vychladnutí rozkrojíme, potřeme kečupem a plníme dle svých představ.

  4. Maso: Mleté maso smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, kořením a nasekanou chilli papričkou. Uděláme placky a usmažíme.

    Já do burgrů dala akorát maso, sýr a nahoru volské oko.

Poznámka od kuchařky

http://www.seminka-chilli.cz/ recept na bulky jsem našla tady 🙂