
- reklama -
Suroviny
6 kousků
- AMERICKÉ BULKY:
- 500 g polohrubé mouky
- 3 lžičky sušeného droždí
- 240 ml vlažného mléka
- 2 vejce
- 6 lžic rozpuštěného másla
- 3 lžičky cukru
- 1 lžička soli
- sezam
- kmín ( to je na vás)
- mléko na potření
- Náplň:
- 500 g mletého masa
- 200 g eidamu
- 4 vejce
- kečup
- 1 cibule
- 1 chilli paprička
- chilli koření
- sůl
- pepř
- bazalka
- oregano
- dát si do burgrů může každýco chce podle chuti :))
Postup přípravy receptu
-
Bulky: Do mísy dáme všechny suroviny a zaděláme hladké těsto. To si rozdělíme na 6 kousků, uděláme bochánky a necháme kynout na plechu vyloženém pečícím papírem.
-
Po vykynutí pečeme 8-15 min. ( dokud nezezlátnou) na 200°C. Necháme vychladnout.
-
Po vychladnutí rozkrojíme, potřeme kečupem a plníme dle svých představ.
-
Maso: Mleté maso smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, kořením a nasekanou chilli papričkou. Uděláme placky a usmažíme.
Já do burgrů dala akorát maso, sýr a nahoru volské oko.
Poznámka od kuchařky
http://www.seminka-chilli.cz/ recept na bulky jsem našla tady 🙂
Kuchařka: Lilith-Isa