Dětská jablečná přesnídávka II.

98
- reklama -

Suroviny

5 kg jablek
2,5 l vody
3 vanilkové pudinky
350 g cukru

Postup přípravy receptu

  1. Jablíčka rozkrojíme, přepůlíme a jen jim vydloubneme jaderník – neloupeme.


    Zobrazit celý recept

  2. Zalijeme dvěma litry vody a rozvaříme.

  3. Ponorným mixérem dobře rozmixujeme, osladíme a znovu přivedeme k varu.

  4. Přidáme pudinky rozmíchané v půllitru vody a převaříme.

  5. Plníme do sklenic, zavíčkujeme a 25 min zavaříme.

Poznámka od kuchařky

Slupky v přesnídávce nejsou poznat a my si tím ušetříme čas i práci, potřebné na oloupání.

Množství cukru můžeme vyladit podle své chuti.

Pokud ji nedělám pro malé děti, přidávám i mletou skořici a třeba i krájené oříšky.