- reklama -
Suroviny
- 1 plechovka cizrny (nebo adekvátní množství uvařené)
- 1 – 2 jarní cibulky
- 1 rajče
- oříšek másla
- petrželka dle chuti
- sůl
- pepř dle chuti
Postup přípravy receptu
-
Cizrnu z plechovky slijeme (malou trošku nálevu můžeme nechat) a na jemno nameleme.
-
Přidáme nasekanou jarní cibulku, petrželku kudrnku, na drobno nakrájené rajče a oříšek změklého másla.
-
Promícháme a podle chuti dosolíme, opepříme.
Poznámka od kuchařky
Pokud pokrm připravujete pro děti: rajče je doporučováno od 1 roku, je to alergen, ale lze ho opatrně vyzkoušet už dříve
Mé další recepty najdete na: http://mamavkuchyni.blogspot.cz
Kuchařka: Mama v kuchyni