Uzeny tempeh se zeleninu a ryzi

82
- reklama -

Suroviny
4 porce

Olivovy olej
2 balicky Uzeny tempeh
1 červená cibule
2-4 strouzky cesneku(jak ma kdo rad)
zelene fazolky ( sparene horkou vodou)
zluta paprika
3 lzice sojove omacky
dle chuti muzeme pridat 1-2 lzice worcestrove omacky
jako priloha ryze

Postup přípravy receptu

  1. Recept je velmi jednoduchy a rychly. Nejdrive si dam zvlast varit ryzi.

  2. Mezitim si v panvi wok orestuji na trose olivoveho oleje na platky cesnek, kdyz se rozvoni pridam na mesicky nakrajenou cervenou cibulku, pridam na kosticky nakrajeny tempeh, papriku. Pote zakapnu sojovou a wolcestrovou omackou, necham prohrat a tesne pred podavanim pridavam zelene fazolky. Vse restuji jen kratce, aby byly zachovany vitaminy.

Poznámka od kuchařky

Zelenina se da obmenovat. Ale nam to doma takto chutna nejvice. Budu varit pristi tyden , tak dodam fotecku 🙂