
- reklama -
Suroviny
- rýžové vločky
- pohankové vločky
- ovesné bezlepkové vločky
- datlový sirup
- hrozinky
- lněné semínko
- slunečnicové semínko
- ořechy
Postup přípravy receptu
-
Do mísy dáme všechny druhy vloček (poměr záleží na každém – já měla rýžové cca 250gr a pohankové a ovesné cca 50gr každých) a přidáme datlový sirup. Množství tak, aby se vločky pěkně obalily. Nasucho opražíme na pánvičce asi 3-4 minuty.
-
Přidáme lněná a slunečnicová semínka, ořechy, hrozinky a rozetřeme na plech na pečicí papír.
-
Dáme zapéct do trouby.
Poznámka od kuchařky
Délka pečení opět záleží na každém z nás a také na troubě. Já jsme uvedené množství rozdělila na dvě části a každou pekla asi 30 minut s tím, že jsem co 10 minut směs promíchala a obracela plech.
Množství uvedených surovin si každý může upravit podle sebe.
Mussli krásně provoní byt a začala jsem ho ujídat hned po vytažení z trouby.
Kuchařka: Johanka128









